Wandelactie voor KWF

Kippenloop

Help KWF over de finish

​Ga jij het liefst elke zomer bergspazieren in de Alpen of doe jij je dagelijks rondje door de duinen? Of misschien ben je al maandenlang aan het trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse? Laat je sponsoren voor KWF Kankerbestrijding en haal meer voldoening uit je persoonlijke wandeluitdaging! Zo help je niet alleen jezelf over de finish, maar help je ook mee kanker terug te dringen tot een ziekte waaraan niemand meer overlijdt.

Laat je sponsoren

KWF werkt aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dat te bereiken is onder andere veel wetenschappelijk onderzoek nodig. En dat kost veel geld. Een vierjarig onderzoek kost gemiddeld 500.000 euro. Jouw bijdrage is daarom hard nodig en van harte welkom.

Kom in actie!

In drie stappen kun je geld inzamelen voor KWF:
 

 1. Kies een wandeltocht uit en meld je aan via de organisatie van het evenement. Kijk voor een overzicht van alle wandelevenementen in Nederland op de:

  wandelkalender
   

 2. Start een actie op ons actieplatform. Je krijgt een eigen actiepagina waarmee je direct sponsors kunt werven en laten doneren op jouw actie. Ook krijg je een contactpersoon bij KWF voor vragen of als je hulp nodig hebt.

  actieplatform
   

 3. Voor de promotie en om jouw actie tot een succes te maken helpen we je onder andere met sponsortips, promotiemateriaal en een speciale aanbevelingsbrief voor hardlopers. Check alle hulpmiddelen voor materiaal en tips!

  hulpmiddelen

Succes!