Ik ben vrijwilliger

Info voor organisatoren? Op de Materialenbank

Ben jij wijkhoofd of coördinator voor een lokaal collecteteam? Op de Materialenbank delen we alle info die jij nodig hebt om de collecteweek te organiseren. Van niet te missen deadlines tot handige tips, en van hulpmiddelen tot instructies. Alles vind je daar.

CollecteWeb

In CollecteWeb houd je de administratie van de collecte bij. Dat maakt jouw werk als vrijwilliger een stuk makkelijker én inzichtelijker. 

Materialenbank

Op de Materialenbank vind je allerlei materialen, handleidingen, tips en hulpmiddelen om een collecte of andere actie te organiseren. Neem eens een kijkje en laat je inspireren!

Word lid op Facebook

Speciaal voor wijkhoofden en coördinatoren is er de besloten groep KWF-collecteteams. Word ook lid en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en inspiratie.

Koffie inschenken op evenement

Bijeenkomsten

Als vrijwilliger kun je regelmatig meedoen aan (online) bijeenkomsten. Hierin delen we informatie over de collecteweek en wisselen we ervaringen uit over succesvol collecteren.

Arts in het ziekenhuis

Rondleidingen

Speciaal voor vrijwilligers organiseren we rondleidingen en lezingen in verschillende universitaire medische centra. Onderzoekers vertellen over hun werk, en geven je een kijkje achter de schermen.

team servicepunt vrijwilligers kwf

Contact

Heb je vragen over je vrijwilligerswerk voor KWF? Het Servicepunt staat voor je klaar. Neem contact op via 020 570 0590, e-mail of WhatsApp