Midzomer Challenge: 275 kilometer fietsen

Fietser tussen de koeien

Wat is de Midzomer Challenge?

De Midzomer Challenge is de ultieme wieleruitdaging op de langste dag van het jaar. 275 kilometer fietsen voor jezelf, of voor KWF.

Parcours

De route van de Midzomer Challenge loopt van Den Haag met de klok mee langs grote steden in de Randstad. Onderweg fiets je door duinen en polderlandschap, langs rivieren, over heuvels en door plassengebied. Een prachtige en uitdagende route!

Opbrengst naar huidkankeronderzoek

Met de Midzomer Challenge wordt geld opgehaald voor KWF. De opbrengst van de Midzomer Challenge ondersteunt onderzoek naar huidkanker. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker. Goede zonbescherming helpt om huidkanker te voorkomen. Verbranding door de zon is een grote risicofactor voor het krijgen van huidkanker, met name bij kinderen. Tijdens zonmomenten, ook tijdens zo’n mooie toertocht, is insmeren en bedekkende kleding noodzakelijk.

Meedoen aan Midzomer Challenge

De Midzomer Challenge geeft alle deelnemers de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen aan KWF. De afgelopen editie van de Midzomer Challenge op 21 juni 2019. Houd de website en Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.