Ambassadeurs Clubs4life

Frits Sissing met 2 golfers op golfveld

Zij zetten zich belangeloos in

De ambassadeurs van Clubs4life zetten zich geheel belangeloos en vol enthousiasme in voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex)patiënten. Lees hieronder waarom zij dit doen.

Hockey

Hockeyer Dennis Warmerdam

De talentvolle aanvaller van Pinoké bleek  in 2017 een kwaadaardige tumor in zijn onderarm te hebben. "Mijn arm moest geamputeerd worden en ik dacht dat ik nooit meer kon hockeyen. Maar dankzij  een aangepaste behandelmethode heb ik mijn arm kunnen behouden en sta ik weer op het hockeyveld. Ik roep iedereen op om een Clubs4life-dag te organiseren.  Je haalt geld op voor kankeronderzoek en je doet ook nog eens wat je leuk vindt: sporten. Een win-win combinatie. Bovendien brengt Clubs4life een enorm gevoel van saamhorigheid. Je gaat er met zijn allen voor: het ultieme clubgevoel”. Lees het verhaal van Dennis.

Golf

Tv-presentator en golfer Frits Sissing

"Helaas worden in mijn omgeving steeds meer mensen geconfronteerd met kanker. Mijn droom is dat ooit niemand meer sterft aan de ziekte. Hiervoor is structureel onderzoek nodig. Dat is gelukkig al jaren gaande. Er worden ook belangrijke stappen gezet. Maar we zijn er nog niet. Om die voortgang erin te houden, is geld nodig. Daarom zet ik mij in voor KWF. En hoe mooi is het dat ik met Clubs4life het aangename met het nuttige kan verenigen? Een dag golfen op een mooie baan en dan ook nog met z'n allen geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Daar zet ik mij graag voor in."

Topgolfer Lars van Meijel 

“Natuurlijk raakte ik geïnspireerd door Martijn en Sebastian, de founders van Golf4life. In mijn omgeving heb ik zelf ook te maken gehad met kanker, dus ik weet hoe belangrijk onderzoek is. Als het er op aankomt, zijn er belangrijkere dingen in het leven dan een golfbal.”

Founders van Golf4life Martijn & Sebastian

Sebastian: “Martijn en ik kennen veel mensen die slachtoffer waren van kanker, zowel vanuit onze privé-situaties als op de club. Daarom dachten we: Wat nou als wij iets doen, écht iets doen om deze afschuwelijke ziekte te bestrijden? En dat met de sport waar onze ziel en zaligheid in ligt. De keuze om samen te werken met KWF was toen snel gemaakt.” 

Tennis

Tenniscoach en voormalig captain NL Davis Cup Team Tjerk Bogtstra
"Ik vind het een eer om  als ambassadeur aan Clubs4life te zijn verbonden. Zelf heb ik mijn moeder aan kanker verloren. Met de donaties van Clubs4life hoop ik dat er nog meer onderzoek wordt verricht. Dat dit via 'mijn' tennissport loopt, vind ik extra bijzonder. Daar zet ik me uiteraard graag voor in."

Founder van Tennis4life Sander Rupke
"Ik weet hoe het voelt als je een dierbare aan kanker verliest. Daarom is het zo belangrijk om in actie te komen tegen kanker. We willen daarin nog meer groeien. Ik ben heel blij dat KWF onze missie voortzet."

Honkbal  

Swen Huijer, oprichter Baseball against Cancer
Honkballer Swen Huijer, voormalig Jong Oranje-speler en oud international bij de Boston Red Sox, is oprichter van Baseball against Cancer én ambassadeur van Clubs4life. Hij maakt zich hard om heel honk- en softballend Nederland te laten scoren tegen kanker. Lees zijn verhaal.