Help mee als bedrijf

Dit doen we met jullie steun

Met jullie steun financieren én faciliteren we het onderzoek naar kanker. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven krijgen. Zo brengen we samen de dag dichterbij dat niemand meer sterft aan kanker. Fijn als je ook meehelpt. Doneer direct of bekijk hieronder de mogelijkheden.

Dit onderzoek krijgt geld

Prof. Jelle Barentsz

Zo kan jouw bedrijf meedoen

Doneer per product of dienst

Jongen wordt geschoren bij kapper

Geef per verkocht product of geleverde dienst een vast bedrag of percentage aan kankeronderzoek. Bijvoorbeeld 1 euro per knipbeurt of een paar cent per verkochte meter zonnescherm. Je kunt ook een deel van je omzet doneren. 

Kadoneer jouw feest

Lachende man met tekst Kadoneer voor KWF

Hebben jullie iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum of de opening van een pand? Vraag dan om donaties in plaats van een cadeau. Maak een feestpagina aan of zet een speciale donatiebox neer. 

Word Zakenvriend

Bijeenkomst KWF Zakenvrienden

Als Zakenvriend steun je KWF voor minimaal een jaar met een vast bedrag per maand. Zo verzeker je ons van inkomsten en wij bieden je toegang tot ons netwerk. Bovendien kun je jouw MVO-beleid actief uitdragen. 

Ren tegen kanker

Rennende mensen in actie voor KWF

Samen met collega's rennen voor het leven en tegen kanker. Experts, topsporters en BN'ers stomen jou en je collega's klaar voor (een deel) van de marathon. Bekijk of Ren tegen kanker iets voor jullie is. 

Organiseer je eigen actie

Wielrenners voor de ingang van Zakenvriend Troostwijk

Bedenk een sportieve of ludieke manier om geld op te halen. Bijvoorbeeld cupcakes verkopen of de auto's van je collega's wassen. Je kunt ook samen een fiets- of wandeltocht maken en je daarvoor laten sponsoren

Actielogo en meer informatie

Met het actielogo laat je zien dat jullie KWF steunen. Aanvragen? Mail naar bedrijven@kwf.nl. Ook met vragen kun je hier terecht.