KWF-promodag 2019

KWF Promodag Oisterwijk

Prachtige resultaten van de KWF-promodag

Op zaterdag 11 mei vond de 3e KWF-promodag plaats. Tijdens de dag bleek maar weer dat samen werven een band schept en dat het erg succesvol is. Dat blijkt ook uit de resultaten. Elk collecteteam koos een aanpak die bij het team en de locatie paste. Hieronder vind je een greep uit de ervaringen en resultaten.

Vrijwilligers uit Oisterwijk met KWF-banner.

De 4 vrijwilligers van Oisterwijk stonden in de gezellige winkel- en horecastraat van Oisterwijk. Veel bekenden kwamen langs en meldden zich direct aan als vrijwilliger. De dames vielen goed op en kregen ontzettend veel aandacht. De opbrengst: 20 nieuwe collectanten

Vrijwilligers in Deventer op pad voor de promodag.

Collecteteam Deventer besloot huis-aan-huis nieuwe vrijwilligers te werven. Zo konden ze gericht de goede wijken intrekken. Dat leverde mooie gesprekken op. Ze sloten de dag af met 10 nieuwe collectanten.​

Vrijwilligers uit Wageningen.

Collecteteam Wageningen stond met een opvallende kraam op de zaterdagmarkt. Kinderen konden '4 op een rij' spelen en het team deelde veel ballonnen uit. Dat had effect: ze wierven maar liefst 15 collectanten.

Koekjes voor de KWF-promodag in Oosterbeek.

In Oosterbeek stond het collecteteam naast de Albert Heijn. De heerlijke Homemade koekjes trokken veel mensen naar hun tafeltje. Samen met de collecte en flessenbonnen leverde dit maar liefst € 844,99 op. Daarnaast vonden ze 2 nieuwe collectanten.

Vrijwilligers in Veenendaal.

In Veenendaal stond het KWF-collecteteam in 2 winkelcentra, in de wijken waar ze nog collectanten nodig hadden. Ze stapten actief op mensen af en hadden leuke gesprekken. Dat leverde 13 nieuwe collectanten op. Volgend jaar doen ze weer mee! 

Jubilarissen Alblasserdam in het zonnetje.

Collecteteam Alblasserdam zette om 10 uur 8 jubilarissen in het zonnetje. Het was erg gezellig op het Raadhuisplein met koffie,thee en een heerlijke KWF-muffin. De jubilarissen poseerden trots met hun bloemen en onderscheidingen. Daarna vroegen ze zelf ook mensen om te helpen met de collecte, waarmee ze 8 nieuwe collectanten vonden.

Vrijwilligers in Hoogezand-Sappemeer.

De vrijwilligers van Hoogezand-Sappemeer stonden bij een supermarkt in de buurt waar collectanten nodig waren. Ze waren goed herkenbaar met hesjes en vlaggen. Het team deelde flesjes zonnebrand uit en ze stapten op mensen af met de vraag 'Wilt u collectant worden?'. Dit jaar vonden ze 8 nieuwe vrijwilligers, zowel collectanten als wijkhoofden.

Vrijwilligers in Nunspeet.

In Nunspeet was het collecteteam te vinden bij een rustpunt van de Nunspeetse Lentetocht. Een strategische plek voor het team dat voor het eerst meedeed met de promodag. De dag verliep goed en leverde 2 nieuwe collectanten op.

Het collecteteam van Amersfoort in actie.

In Amersfoort mag je niet zomaar een statafel of kraam neerzetten. Daarom stopte het team het promotiemateriaal in een tas en gingen ze lekker aan de wandel in winkelcentrum Vathorst. Met deze aanpak vonden ze 3 collectanten.

Collecteteam Leidschendam/Voorburg/Leidschenveen bij de molen.

Collecteteam Leidschendam/Voorburg/Leidschenveen stond op een prachtige locatie tijdens de landelijke molendag. Naast mooie plaatjes, leverde de dag 3 nieuwe collectanten op.