Kids

Jongen met collectebus

Welkom op onze kids-pagina

Wat leuk dat je op de kids-pagina van de KWF-collecteweek bent! 

Collectediploma

Ga jij in de 1e week van september samen met je ouders met een collectebus langs de deuren? Wat goed! Natuurlijk verdien je een diploma voor je inzet! Vraag aan je vader of moeder of ze 'm voor je uitprinten. Schrijf daarna je naam erop en hang hem boven je bed! Je mag trots zijn op jezelf dat je hebt meegeholpen met collecteren. Download het diploma.

Boekje '100% collecte'

Als jij en je ouders meedoen als collectant, ontvangen jullie het magazine '100% Collecte. In dit magazine vind je allerlei informatie over de KWF-collecteweek en de collectepas speciaal voor kinderen.

Kleurplaat

Wil je jouw vriendjes en vriendinnetjes ook vertellen over de KWF-collecteweek? Deze leuke kleurplaat kun je downloaden en uitdelen op school, bij je sportvereniging of waar je maar wil. Download nu de kleurplaat.

Spreekbeurt

We verzamelden allerlei weetjes over kanker, speciaal voor iedereen die zijn spreekbeurt houdt over kanker of het werk van KWF Kankerbestrijding. Daarnaast hebben we allerlei handige materialen voor je spreekbeurt bij elkaar gezet. Ga naar de pagina met weetjes en materialen.

* Actievoorwaarden kleurwedstrijd
Over de uitslag van deze kleurwedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar is op 24 september bekendgemaakt.  Jouw adres zal door KWF Kankerbestrijding uitsluitend worden gebruikt om je te informeren indien je een prijs gewonnen hebt.