Het verhaal van Romy van Hall

KWF.nl > Doneren > Steun een partnerfonds > Het verhaal van Romy van Hall
Romy van der Hall steunen kankeronderzoek in St Radboud

​Met onderzoek hopen we dat toekomstige kankerpatiënten minder bijwerkingen krijgen.

Romy van Hall

Romy en Jill steunen onderzoek in Radboudumc

Romy van Hall (55) en haar dochter Jill zijn ambassadeurs van het Radboudumc in Nijmegen. Romy vertelt over hun ervaring met kanker en met het Radboudumc.
 

Romy vertelt haar verhaal 

We zijn getekend door kanker, maar we leven nog. We hopen dat de bijwerkingen minder zwaar worden. Daarom ondersteunen we de acties van het Radboud Oncologie Fonds voor onderzoek naar behandeling op maat.
 
Ik zal de woorden van mijn arts nooit vergeten. 'U heeft borstkanker.' De grond zakte onder mij vandaan en voor ik het wist zat ik in een achtbaan van medicijnen, therapieën en vooral: ziek zijn. Zó ziek dat ik het vaak bijna wilde opgeven – een vreselijk gevoel dat ik andere mensen wil besparen.
 
Niet iedereen is hetzelfde. Toch worden we vaak allemaal behandeld met een standaard behandeling met een standaard dosering. Het Radboudumc doet onderzoek naar geneesmiddelen met minder bijwerkingen. Belangrijk, want als je behandeld kunt worden met een geneesmiddel dat maximaal werkt met minimale bijwerkingen, dan kies je daar toch voor?
 
We zijn getekend door kanker, maar we leven nog.
Daarom steunen mijn dochter Jill en ik het Radboud Oncologie Fonds. Hiermee kun je in jouw regio nieuwe behandelingen, zorg en onderzoeken naar kanker steunen. We zijn getekend door kanker, maar we leven nog. Met onderzoek hopen we dat toekomstige kankerpatiënten het minder zwaar krijgen en minder bijwerkingen krijgen.

Select the Component and add.
Close

Help mee!

Doneer net als Romy en Jill aan het Radboud Oncologie Fonds en steun onderzoek van Radboudumc.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over de samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en Radboudumc kun je contact opnemen via:

Tel. 0900 - 202 00 41 (€ 0,01/m)
E-mail: samenwerkingen@kwf.nl