Veelgestelde vragen...

...over Nederland geeft licht

Je vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen over Nederland geeft licht.

Persoonlijke video van lampion

Je kunt de video t/m 31 maart 2022 online bekijken en downloaden. Daarna is het helaas niet meer beschikbaar, ook niet voor ons.

We hoopten dit te voorkomen door je eind februari een reminder te sturen voor het downloaden. Want na 31 maart zijn de video's helaas niet meer beschikbaar, ook niet voor ons.

Verlichting 19 december 2021

SBS6 heeft de verlichting op zondag 19 december 2021 uitgezonden. Deze speciale uitzending kun je gratis terugzien bij KIJK.

Soms worden de lampionnen verward met wensballonnen die de lucht in gaan. Maar die zijn het níet. Dit jaar stonden drones symbool voor de gedoneerde lampionnen.

We zamelen geld in om te zorgen voor een betere toekomst. Er is namelijk nog zoveel om voor te leven. De opbrengst van de gedoneerde lampions gaat naar onderzoek, preventie, een betere kwaliteit van leven voor mensen met en na kanker en zorg rond de laatste levensfase. Van elke gedoneerde euro besteden we 82 cent aan die doelen. Wil je meer weten? Kijk op kwf.nl/onderzoek.

Ik heb alles gelezen, maar ik heb nog steeds een vraag. Waar kan ik die stellen?

We hoopten natuurlijk dat je vraag hier al was beantwoord. Maar stiekem vinden we het ook leuk om met je in contact te komen. Dus stuur gerust een mail naar geeflicht@kwf.nl. Dan helpen we je verder!

Naar boven