Veelgestelde vragen lampionactie

KWF.nl > Doneren > Lampionactie > Veelgestelde vragen lampionactie
Lampionactie 2018

Kunnen we je helpen?

​Je vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen over de lampionactie 2018. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via publieksservice@kwf.nl.

Tot wanneer kan ik een lampion doneren?
De verlichting van de lampionnen bij Paleis Soestdijk is afgelopen, maar je kunt nog wel een digitale lampion doneren voor een dierbare die is geraakt door kanker.​ Je kunt dan de afbeelding van jouw lampion delen via social media.

Waar gaat het geld heen dat ik geef voor de lampion?
Van elke euro gaat 84 cent naar onze 3 doelen: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met en na kanker. De overige 16 cent is nodig voor fondsenwerving, beheer en administratie. Bekijk hier verschillende veelbelovende onderzoeken die kunnen worden gefinancierd dankzij giften van KWF-donateurs.

Waar kan ik de verlichting van de lampionnen terugkijken?
Heb je de livestream op 28 december gemist? Je kunt de uitzending terugkijken via Facebook, YouTube en RTV Utrecht. Of bekijk een korte samenvatting van de uitzending.

Ik heb de naam verkeerd ingevoerd, kan dit worden aangepast?
Je kunt een wijziging in de naam aan ons doorgeven via publieksservice@kwf.nl. Vermeld in de mail je naam, adres, e-mail, datum van donatie en de juiste naam voor op de lampion. We passen de naam dan zo snel mogelijk aan.

Ik heb geen bevestiging ontvangen, is het wel goed gegaan?
Als je de bevestiging niet in je inbox staat, controleer dan ook de junk/spam/ongewenste e-mailfolder. Soms komt de bevestiging daarin terecht. Wanneer je gebruik maakt van Gmail dan kan onze bevestiging ook onder Sociaal of Reclame staan.

Kun je de bevestiging niet vinden in de genoemde mappen? Dan sturen we je een nieuwe bevestigingsmail. Neem daarvoor contact met ons op via publieksservice@kwf.nl. Vermeld in de mail graag je naam, adres, het juiste e-mail en de datum van je donatie. We helpen je dan zo snel mogelijk.

Select the Component and add.
Close