Periodiek schenken met een grote gift

KWF.nl > Doneren > Steun KWF met een grote gift > Periodiek schenken met een grote gift

Een grote gift en belastingvoordeel

Wist u dat u met een periodieke schenking extra kunt doneren, zonder dat u meer betaalt? Een periodieke schenking is namelijk volledig aftrekbaar bij uw belastingaangifte. Hierdoor krijgt u een deel van uw gift terug. Vanaf €800 per jaar beschouwen wij een periodieke schenking als grote gift.

Bereken wat u terug krijgt

Het bedrag dat u terugkrijgt van de Belastingdienst hangt af van de hoogte van uw gift en inkomen. We hebben een handige rekenhulp waarmee u precies ziet welk deel van uw donatie wordt terugbetaald door de Belastingdienst. Vul de rekenhulp in

Een periodieke schenking

De term 'periodiek schenken' kan wat verwarrend zijn, want niet alle structurele donaties vallen hieronder. De belangrijkste voorwaarde is dat uw donatie moet zijn vastgelegd in een overeenkomst voor minimaal 5 jaar. U kunt een overeenkomst alleen aangaan voor toekomstige giften, dus donaties die u vóór de ingangsdatum van de overeenkomst aan KWF schonk, mogen van de Belastingdienst niet worden meegerekend.
Het voordeel van periodiek schenken voor ons is dat we langere tijd zijn verzekerd van uw steun. Zo kunnen we onderzoeken van meerdere jaren mogelijk maken.

Eenvoudig geregeld

U kunt uw periodieke schenking meteen vastleggen in een schenkingsovereenkomst. Regel het eenvoudig online of vraag een papieren formulier aan en stuur de ingevulde en ondertekende overeenkomst naar:
 
KWF Kankerbestrijding
t.a.v. Lianne Bogers
Antwoordnummer 3183
1000 TL Amsterdam
 
(Postzegel is niet nodig.)
 
Als u een periodieke schenking aangaat, stoppen we automatisch uw eventuele huidige structurele donatie. Zo voorkomen we dat u dubbel betaalt.

Select the Component and add.
Close

Schenk periodiek

​Wilt u een grote gift doen met belastingvoordeel? Download de overeenkomst en stuur het naar ons op of vul het online formulier in.
Download de overeenkomst

Contact

​​Heeft vragen over het aangaan van de overeenkomst? Neem gerust contact op:
 
Lianne Bogers, Relatiemanager
020 - 754 56 11 (op werkdagen)