Gericht geven aan onderzoek

KWF.nl > Doneren > Steun KWF met een grote gift > Gericht geven aan onderzoek
Foto van vrouwelijke onderzoeker in het lab

Kies een onderzoeksproject om te steunen

Donateurs hebben vaak de wens om een specifiek onderzoek te steunen vanwege persoonlijke ervaringen. Bijvoorbeeld het onderzoek naar een bepaalde kankersoort of behandelmethode. U kunt gericht geven aan een onderzoek of thema wanneer u ons steunt met een gift vanaf € 2.000.

Uw wensen centraal

Denkt u er aan om uw grote gift een gerichte bestemming te geven? Wij zoeken graag met u naar een project dat u aanspreekt en dat aansluit bij uw wensen. Het kan voorkomen dat onderzoeken rondom het gekozen onderwerp of thema niet binnen een redelijke termijn bij ons worden aangemeld voor financiering. Het kan ook voorvallen dat er wel onderzoeken op het gekozen gebied worden aangemeld, maar dat deze niet voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om binnen de mogelijkheden aan uw wensen te voldoen.

Blijf op de hoogte

Steunt u een specifiek onderzoek? Dan houden we u graag op de hoogte van de voortgang. U ontvangt een samenvatting van de tussentijdse rapportage en de eindrapportage van de onderzoeker zodra deze beschikbaar is. Daarnaast kunnen we u in contact brengen met iemand van het onderzoeksteam. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de betrokken teamleden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in gericht geven aan een bepaald onderzoek of thema? We overleggen graag me u hoe uw gift van € 2.000 of meer een goede bestemming krijgt. Neem gerust contact op met relatiemanager Lianne Bogers voor meer informatie via 020 - 754 56 11 en lbogers@kwf.nl.

Select the Component and add.
Close

Contact

Heeft u vragen of wilt u gericht geven? Neem gerust contact op met:
 
Lianne Bogers, Relatiemanager
020 - 754 56 11 (op werkdagen)

Elke gift telt

Natuurlijk kunt u het onderzoek naar kanker ook met een gift tot € 2000 steunen. Elke gift helpt de dag dichterbij te brengen dat niemand meer sterft aan kanker.
Lees over de andere vormen van doneren