Zakenvriend: Bring a friend!

KWF.nl > Doneren > Doneer als bedrijf > Zakenvrienden > Zakenvriend: Bring a friend!

Wil je meer doen? Bring a friend!

 

Samen komen we steeds dichterbij

​Samen komen we steeds dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Maar dit kunnen we niet alleen. Daarom vragen we onze Zakenvrienden: bring a friend!

Stel ons aan elkaar voor 

Ben jij onze Zakenvriend en ken je zakelijke relaties die ook hun steentje willen bijdragen? Wij gaan graag bij hen op bezoek om te vertellen over onze missie en het Zakenvriendschap. Je kunt je zakelijke relaties uiteraard ook meenemen naar een van onze events om hen zo te inspireren.

Ondernemingsverenigingen

Is jouw organisatie lid van een ondernemingsvereniging? Het is natuurlijk hartstikke mooi om jouw Zakenvriendschap met KWF ook binnen de vereniging uit te dragen. Wij geven graag een presentatie over KWF en het Zakenvriendschap voor jouw ondernemingsvereniging. Wie weet inspireren we op die manier samen andere bedrijven om Zakenvriend te worden van KWF.

Select the Component and add.
Close

Bring a friend

​Ben je onze Zakenvriend en ken je zakelijke relaties die ook willen bijdragen? Neem dan contact op met Willemijn van den Berg via 020 - 570 02 82 of wberg@kwf.nl.