Word partner van KWF

KWF.nl > Doneren > Doneer als bedrijf > Word partner van KWF

Wij helpen mensen boodschappen overbrengen, ook in moeilijke tijden. Daarmee leveren we een bijdrage aan de missie van KWF. In die missie geloven wij!”

Jan Willem Koch, Algemeen Directeur Hallmark Europa

Een structurele samenwerking met KWF

Hallmark Cards is een van de partners van KWF Kankerbestrijding. Ze zetten zich langdurig in voor de kankerbestrijding. Zo deed een team van Hallmark mee aan de Alpe d'HuZes en voeren ze jaarlijks campagne rond kerst. Elk jaar doneren ze een mooi bedrag dat voortkomt uit al die acties. In 2016 was dat maar liefst ruim €157.000. We zijn trots op het partnerschap met Hallmark. Lees hier een interview met de directeur van Hallmark over onze unieke samenwerking.

Zo word je partner

Jouw bedrijf wil ook partner worden? Leuk! Je verbind je dan aan een speciaal project (projectadoptie), een specifiek thema of een (voorlichtings)campagne van KWF Kankerbestrijding. De invulling van dit partnerschap bepalen we gezamenlijk. Daarbij is het uitgangspunt dat de doelstellingen van beide organisaties worden gerealiseerd.

Onze partners

Naast Hallmark zijn Essent, Bolsius en Menzis onze partners. Hieronder lees je meer over deze samenwerkingen. We zijn enorm trots op onze partners. Op hun eigen manier zorgen ze dat we kunnen blijven hopen op een wereld zonder kanker.

Menzis: screening verbeteren

Kanker grijpt in op alle terreinen van het leven: lichamelijk, geestelijk, praktisch. Veel mensen kunnen daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Niet iedereen die behoefte heeft aan psychosociale zorg krijgt die. Menzis en KWF werken sinds 2011 samen om de vroegsignalering te verbeteren. De samenwerking houdt meer in. Nanda de Jong, accountmanager bij Menzis: 'We verwijzen klanten met vragen over kanker door naar de KWF Kanker Infolijn. Daarnaast organiseren we fondsenwervende activiteiten. Ook bieden we een collectieve verzekering aan voor KWF-donateurs, waarbij een deel van de opbrengst naar KWF gaat. Tot slot onderzoeken we samen hoe we de psychosociale screening in ziekenhuizen kunnen verbeteren.'
 

Bolsius levert kaarsen voor SamenLoop voor Hoop en Alpe d'HuZes

Kaarsenmaker Bolsius is al heel wat jaren een trouwe samenwerkingspartner van KWF Kankerbestrijding. Marketing manager Carlo de Nijs: 'Er zijn veel mooie acties voor de kankerbestrijding. Ook daar willen we graag een bijdrage leveren. Zo is bij het wandelevenement SamenLoop voor Hoop de kaarsenceremonie ’s avonds laat een indrukwekkend moment. Mensen staan stil bij (ex-)kankerpatiënten en dierbaren die aan kanker zijn overleden. Langs het parcours staan kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen. Hetzelfde geldt voor Alpe d’HuZes. Als Bolsius sfeer en geborgenheid kan bieden bij deze evenementen, dan is dat toch prachtig? Het is mooi om bij zo’n betrokken bedrijf te werken'.

Select the Component and add.
Close

Word ook partner

Wil je langdurig met ons samenwerken? We bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met:

Willemijn van den Berg
Relatiemanager bedrijven

Tel. (020) 570 05 82
E-mail: bedrijven@kwf.nl

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor bedrijven en blijf op de hoogte van ons werk en laat je inspireren door andere bedrijven.