Gericht geven aan onderzoek

KWF.nl > Doneren > Schenken met belastingvoordeel > Gericht geven aan onderzoek
Foto van vrouwelijke onderzoeker in het lab

Kies zelf een onderzoeksproject om te steunen

Donateurs hebben vaak de wens om een specifiek onderzoek te steunen vanwege persoonlijke ervaringen. Bijvoorbeeld het onderzoek naar een bepaalde kankersoort of behandelmethode.

Jouw wensen centraal

Denk je er aan om jouw gift een gerichte bestemming te geven? Wij gaan graag met jou op zoek naar geschikte projecten waar jij belang aan hecht. Vertel ons je wensen en wij doen ons uiterste best 1 of meerdere projecten te zoeken die daarop aansluiten. Gericht geven kan vanaf 2.000 euro.
 
Lees onze brochure ‘Onderzoek dat verschil maakt’ en maak kennis met wetenschappers die onderzoek verrichten op het gebied van 4 belangrijke thema’s in kankeronderzoek:
 
• Immunotherapie
• Jong talent
• Moeilijke tumoren
• Psychosociale zorg
 
Deze onderzoeksprojecten kunnen een bestemming zijn van jouw gift. Maar misschien zijn persoonlijke ervaringen een reden om een keuze te maken voor een andere studie.
 

Blijf op de hoogte

Steun je een specifiek onderzoek? Dan houden we je graag op de hoogte van de voortgang. Je ontvangt een samenvatting van de tussentijdse rapportage en de eindrapportage van de onderzoeker zodra deze beschikbaar is.
 

Meer weten over het onderzoek?

Wil je meer weten over het onderzoek dat je steunt? Dan brengen we je graag in contact met iemand uit het onderzoeksteam. Bijvoorbeeld om de studie toe te lichten tijdens een evenement of een andere gelegenheid. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de betrokken onderzoeker.
 
Neem contact op met Lianne voor meer informatie hierover:
 
Lianne Bogers
Relatiemanager
Tel. (020) 754 56 11

 

Select the Component and add.
Close

Vragen?

​Neem voor meer informatie contact op met:

Lianne Bogers
Relatiemanager
Tel. (020) 754 56 11
E-mail: lbogers@kwf.nl