Collecte tijdens corona

Collectant met collectebus

Collecteren in coronatijd gaat nét even anders. Gelukkig kun je, ook dit jaar, op een veilige manier geld geven aan de collectant. In de collectebus, op 1,5 meter afstand. Of door contactloos te doneren via een QR-code of online.

De KWF-collecteweek is van 30 augustus tot en met 5 september. Dan gaan onze vrijwilligers op pad en komen ze misschien ook bij jou langs. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm.

Zo houden collectanten altijd 1,5 meter afstand. En behalve een donatie met contant geld kun je ook contactloos via een QR-code doneren. Die scan je met je mobiele telefoon. 

Sommige collectanten gaan niet langs de deur, maar halen geld op via WhatsApp. Krijg je zo’n appje? Via de link kun je anoniem en eenmalig een donatie doen voor kankeronderzoek. 

Jouw steun is belangrijk

De collecteweek is dit jaar extra belangrijk, want kanker ontwricht je leven – zeker in deze tijd. Bovendien gingen vanwege de coronacrisis tientallen acties van KWF niet door. Daardoor is er minder geld opgehaald. Dat treft de kankerpatiënt van nu en die van de toekomst.

Het is belangrijk dat onderzoek naar kanker doorgaat. Daarom zijn we zo blij met jouw steun.

Geef aan de KWF-collecte